Pomogę zajść w ciążę

:arrow: Dawcy nasienia z woj. małopolskiego
dawcaskuteczny

Pomogę zajść w ciążę

Post autor: dawcaskuteczny »

Jak w temacie pomogę chętnej Pani w spełnieniu marzenia zajścia w ciążę. Coś o mnie mam 30 lat, wyższe wykształcenie, bez żadnych nałogów, bez chorób , normalny zdrowy facet. Lubię ruch na świeżym powietrzu. Brunet średniego wzrostu, szczupły. Oczywiście zapewniam dyskrecję i tego samego oczekuję w drugą stronę. Również jestem otwarty na pary les. Mam już na koncie udaną pomoc jednej parze - urodził się zdrowy synek
Paulina_38

Re: Pomogę zajść w ciążę

Post autor: Paulina_38 »

Nati5566

Post autor: Nati5566 »

Witam czy ogłoszenie aktualne pana?
Werales

Post autor: Werales »

dawcaskuteczny pisze: 30 maja 2025, 14:22 - pt Jak w temacie pomogę chętnej Pani w spełnieniu marzenia zajścia w ciążę. Coś o mnie mam 30 lat, wyższe wykształcenie, bez żadnych nałogów, bez chorób , normalny zdrowy facet. Lubię ruch na świeżym powietrzu. Brunet średniego wzrostu, szczupły. Oczywiście zapewniam dyskrecję i tego samego oczekuję w drugą stronę. Również jestem otwarty na pary les. Mam już na koncie udaną pomoc jednej parze - urodził się zdrowy synek
Dzień dobry mogę prosić o jakiś kontakt mail albo numer telefonu albo proszę dzwonić 5.7.3.9.3.7.2.5.5 jestem zainteresowana wraz z partnerką poszukujemy kogoś do pomocy bo na cito potrzebujemy zajść w ciążę z powodów zdrowotnych ponieważ został mi usunięty jajnik a drugi jest zagrożony
Miłapani123

Post autor: Miłapani123 »

Hej. Nadal chcesz pomóc ?
ODPOWIEDZ