Pomogę zajść w ciążę
-
dawcaskuteczny
Pomogę zajść w ciążę
Jak w temacie pomogę chętnej Pani w spełnieniu marzenia zajścia w ciążę. Coś o mnie mam 30 lat, wyższe wykształcenie, bez żadnych nałogów, bez chorób , normalny zdrowy facet. Lubię ruch na świeżym powietrzu. Brunet średniego wzrostu, szczupły. Oczywiście zapewniam dyskrecję i tego samego oczekuję w drugą stronę. Również jestem otwarty na pary les. Mam już na koncie udaną pomoc jednej parze - urodził się zdrowy synek
-
Paulina_38
Re: Pomogę zajść w ciążę
Witam czy ogłoszenie aktualne pana?
Dzień dobry mogę prosić o jakiś kontakt mail albo numer telefonu albo proszę dzwonić 5.7.3.9.3.7.2.5.5 jestem zainteresowana wraz z partnerką poszukujemy kogoś do pomocy bo na cito potrzebujemy zajść w ciążę z powodów zdrowotnych ponieważ został mi usunięty jajnik a drugi jest zagrożonydawcaskuteczny pisze: ↑30 maja 2025, 14:22 - pt Jak w temacie pomogę chętnej Pani w spełnieniu marzenia zajścia w ciążę. Coś o mnie mam 30 lat, wyższe wykształcenie, bez żadnych nałogów, bez chorób , normalny zdrowy facet. Lubię ruch na świeżym powietrzu. Brunet średniego wzrostu, szczupły. Oczywiście zapewniam dyskrecję i tego samego oczekuję w drugą stronę. Również jestem otwarty na pary les. Mam już na koncie udaną pomoc jednej parze - urodził się zdrowy synek
-
Miłapani123
Hej. Nadal chcesz pomóc ?
-