Szukam kobiety do założenia rodziny

:arrow: np. Bydgoszcz i Toruń
misteriol

Szukam kobiety do założenia rodziny

Post autor: misteriol »

Mam 31 lat, 180cm wzrost, ciemny blondyn, szukam kobiety do 35 roku zycia która chciałaby mieć dzieci i zalozyc ze mna miłą bezproblemową rodzine :)
Jestem prawiczkiem po co mam ukrywac xd ale ostatnio coraz czesciej mysle o rodzinie i dzieciach, oddałbym życie za kazde dziecko. Mam bardzo dobry kontakt z dziecmi.
Jestem oczywiście przeciw aborcji bez powodu czyli szalenstwo w krajach zachodnich.
Mój styl zycia? zarabiam pracując przed pc, oczywiscie gram tez w gry, ogladam anime, czytam mangi przez co spedzam duzo czasu w domu nie ma problemu zajecia sie dzieckiem i domem :)

Wiec no na poczatku mogę być shy? wstydliwy ale to kwestia czasu, mam tez swoje wyrobione zdanie na prawie wszystko, dużo czytam o wszystkim wiec tak ogólnie interesuje sie wszystkim :D wiem czego chce wiec zaangazuje sie jak moge ale czy jestem ogarniety zyciowo jak wiele kobiet pisze ze tego chce? tak srednio xd dla kazdej to znaczy co innego. Jestem ostatni do kłótni uważam sie za osobe bezkonfliktową ale też nie dam se w kasze dmuchać, chcę sie po prostu ustatkować jesli ci taki nerd jak ja nie przeszkadza :D

minus brak prawka

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ