Dzień dobry,
Nie ukrywam że na forum trafiłem przypadkiem, poczytałem trochę i postanowiłem założyć konto. Napisać swój post. Mam na imię Rafał , mam 38 lat, mierzę 178 cm wzrostu, ważę 54 kk, jestem szczupły. Oczy mam niebieskie. Jestem zodiakalnym rakiem. Mieszkam na Dolnym Śląsku, okolice Wrocławia. Nie pije alkoholu i nie lubię ludzi którzy piją, nigdy nie byłem pijany. Nie palę papierosów i nie toleruje tego nałogu . Generalnie unikam używek, nie są mi potrzebne w życiu. Natomiast lubię herbatę i wodę kokosową. Nie lubię również hałasu, cenie spokój i harmonie. Kocham zwierzęta i przyrodę, lubię spacery po lesie, uwielbiam ciepła jesień. Nie jem mięsa, zrezygnowałem z jedzenie mięsa ponieważ uważam że zwierzęta również mają prawo do życia, tak samo cierpią, odczuwają strach jak my. Nie jem smutku i cierpienia. Dodam też że nie jestem sponsorem, nie potrzebuje twoich nagich zdjęć sponsorowanych spotkań. Nie szukam sex-u w Internecie, szanujmy swój czas. A czego szukam ?, chciałbym poznać wartościową kobietę, z która mógłbym zbudować poważną i trwała relację. Oparty na czymś więcej, na uczuciu, zaufaniu , wsparciu a nie na rzeczach materialnych czy pociągu seksualnym. Chciałbym żeby była dla mnie wszystkim a nie przelotną relacją Obecnie jestem sam, miałem różne relacje ale niestety nie spotkałem odpowiedniej kobiety a nie zależy mi na byciu z byle kim. Dlatego wolę być sam, mimo tego że samotność doskwiera ale niestety, w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć wartościowego człowieka. Prawda jest taka że na na pustyni jest się trochę samotnym. ale równie samotnym jest się wśród ludzi. Obecnie żyję na wyspie surykatek, otoczony oceanem smutku. Więc jeśli chcesz napisz. Czekam.
Rafał
Poznam.
-