Zajrzyj przeczytaj i zdecyduj

Ogłoszenia dawców spermy
Paweł0402

Zajrzyj przeczytaj i zdecyduj

Post autor: Paweł0402 »

Dzień dobry wszystkim!

Chciałbym skierować dziś kilka serdecznych słów do osób, które marzą o dziecku, lecz z różnych powodów nie mogą go mieć. Głęboko podziwiam Wasze pragnienie rodzicielstwa i wiem, że będziecie wspaniałymi, kochającymi rodzicami, gdy tylko nadejdzie odpowiednia chwila.

Jestem tutaj, ponieważ pragnę Wam pomóc spełnić to wyjątkowe marzenie. O mnie w kilku słowach:

* Mam 41 lat, jestem architektem z wykształcenia, a obecnie zajmuję się automatyką dla firm.
* Wychowałem się na wsi, w zdrowej rodzinie bez żadnych problemów natury genetycznej.
* Dbam o siebie, regularnie ćwiczę i prowadzę zdrowy tryb życia.
* Jestem osobą otwartą, tolerancyjną i łatwo nawiązującą kontakty.
* Mieszkałem 15 lat w Szwecji, gdzie zdobyłem doświadczenie zawodowe i życiowe oraz nauczyłem się mówić biegle w trzech językach.
* Według opinii znajomych jestem osobą sympatyczną i podobam się kobietom, co traktuję jako komplement i sygnał, że łatwo wzbudzam zaufanie.

Chcę, byście wiedzieli, że możecie na mnie liczyć, jeśli chodzi o wsparcie w realizacji Waszego marzenia. Jeśli czujecie, że to właśnie mnie szukacie, odezwijcie się – chętnie porozmawiam, poznamy się bliżej i być może razem sprawimy, że Wasz świat stanie się jeszcze piękniejszy!

Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze marzenia!
ODPOWIEDZ