Mam 19 lat i pochodzę ze Szczecina. Od pewnego czasu dojrzewa we mnie myśl, by pomóc parze, która marzy o dziecku, ale z przyczyn biologicznych lub innych nie może go mieć w naturalny sposób. Chcę od razu podkreślić: nie kieruje mną chęć zysku ani przygody – robię to z przekonania, że mogę komuś dać coś bezcennego. Jestem zdrowy, młody, bez uzależnień, aktywny fizycznie. Mam jasne, blond włosy, grupę krwi 0Rh-, dbam o formę i regularnie ćwiczę. Mieszkam sam w dużym mieszkaniu w Szczecinie, co daje mi elastyczność i swobodę w umawianiu spotkań. Pomagam wyłącznie w Szczecinie i okolicach – uważam, że takie rzeczy powinny odbywać się w bezpiecznej, bliskiej lokalizacji.Preferuję metodę kubeczkową – jest higieniczna, dyskretna i pozwala zachować maksymalny komfort obu stron. Jeżeli jednak z powodów zdrowotnych lub innych preferencji ktoś woli inną metodę, możemy omówić to w prywatnej rozmowie i wspólnie ustalić, co będzie najlepsze.Nie planuję utrzymywać kontaktu z dzieckiem w przyszłości – szanuję granice i prywatność rodziny. Wyjątkiem mogłaby być sytuacja, gdy rodzice uznaliby, że taki kontakt byłby dla dziecka dobry i wyraźnie by tego chcieli.Zanim dojdzie do jakichkolwiek działań, uważam, że kluczowe jest spotkanie twarzą w twarz. Proponuję neutralne, spokojne miejsce – na przykład kawiarnię w Szczecinie. Taka rozmowa pozwala się lepiej poznać, zbudować wzajemne zaufanie i ustalić wszystkie szczegóły w swobodnej atmosferze.Jeżeli ktoś poprosi, mogę przesłać swoje zdjęcia – wyłącznie w odpowiedzi na wiadomość e-mail i tylko tym osobom, które poważnie podchodzą do tematu. Wszystkie dane i ustalenia pozostają poufne.Do kontaktu służy mój anonimowy adres:pomocszczecin17@wp.pl
To skrzynka, z której wiadomości są automatycznie przekierowywane na mój prywatny adres e-mail. Dzięki temu nie podaję tutaj swoich danych, a mimo to odpisuję szybko i bezpośrednio. Proszę, aby w pierwszej wiadomości podać dane kontaktowe – numer telefonu lub adres e-mail – oraz kilka słów o sobie i swojej sytuacji.Odpowiadam na wszystkie wiadomości, jestem otwarty na pytania i rozmowę. Jeżeli czujesz, że moja pomoc mogłaby spełnić Twoje marzenie o rodzicielstwie, napisz do mnie – zaczniemy od rozmowy i zobaczymy, czy wspólnie możemy zrobić ten krok.
Pomoc w spełnieniu marzenia o rodzicielstwie, jestem młody, metoda kubeczkowa – Szczecin i okolice
-
SzczecinAnonim
-