Re: Ona szuka

Post autor: Adammm »

Hej, z checią pomogę , ja 40l

Post autor: nikowawa »

Hej,

Polecam się do zostania dawcą :)

Mam 25 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 85kg wagi i 177cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-

Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.

Warunek konieczny - Zainteresowana musi być całkowicie zdrowa w przypadku zapłodnienia metodą naturalną .
Działa to w dwie strony :!: :!:
Metoda do wyboru kubeczkowa lub naturalna.
Możemy również spróbować inicjacji nasienia jedynie w trakcie ejakulacji, nie zależy mi na samym seksie.

Jestem również mobilny, moge dojechać. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.

Mam aktualne (grudzień 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.

Obrazek

Jestem dostępny do kontaktu tutaj, lub na maila: nikodemwawa@proton.me

Pozdrawiam,
Nikodem
Warszawa / Kraków / Gdańsk / Wrocław / Szczecin / Cała Polska
29 lat / blond włosy / zielone oczy / 88kg /175cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me

Post autor: Jarek skromny »

Anais pisze: 17 sierpnia 2025, 13:55 - ndz Mężatka szuka starszego konkretnego mężczyzny w celu zapłodnienia. Szukam kogoś dojrzałego konkretnego komu nie przeszkadzała by obecność osób trzecich. Mam telegram anaiss222
782955372 zapraszam do korespondencji esemes ciążę masz pewną zapraszam serdecznie

Post autor: Jarek skromny »

Anais pisze: 17 sierpnia 2025, 13:55 - ndz Mężatka szuka starszego konkretnego mężczyzny w celu zapłodnienia. Szukam kogoś dojrzałego konkretnego komu nie przeszkadzała by obecność osób trzecich. Mam telegram anaiss222
782955372 zapraszam do korespondencji esemes ciążę masz pewną zapraszam serdecznie
ODPOWIEDZ