Mam 27 lat, jestem z Warszawy i zawsze marzyłem zostać dobrym tatą. Każde dziecko zasługuje na tatę i mamę, dlatego chcę spłodzić i współwychować pociechę jawnie, na wzajemnie ustalonych zasadach.

Dla jasności – jestem homo i żyję w wieloletnim trwałym związku (dlatego tutaj szukam opcji), ale bardziej przypominam z obycia zwykłego faceta hetero. Mam stałą pracę, ogromny zapał, siły i witalność. I co jest kluczowe w tych czasach – jestem normalny. Jestem czuły, rodzinny, empatyczny, tradycyjnie nastawiony do więzi międzyludzkich, nie boję się emocji, uczuć. Poświęcam się sprawie całkowicie. Zapraszam do kontaktu mailowego wyzwanierodzinne@gmail.com.

Metryczkowo: 184 cm wzrostu, gładki, blondyn, zielone oczy, krew B Rh+, szczupły i łagodnie wysportowany, nigdy nie pijący, nigdy nie palący etc., nie imprezujący, dobre wyniki wszelkich badań, brak jakichś strasznych chorób.

Jestem odpowiedzialnym mężczyzną i wiem na co się piszę i jestem na to gotów. Nie będzie to rodzina tradycyjna, ale takie normy chcę wpajać – wychować na dobrego człowieka mojego potomka, niezależnie od tego w jakim stanie zdrowia się urodzi. Nie porzucam, nie odchodzę, będę wsparciem jak tylko zdołam. Zasady coparentingu i liczne szczegóły są do ustalenia. Chcę dać życie i szczęście przynajmniej jednemu dziecku, chętnie więcej.

Prośby z mojej strony? Chciałbym, by dziecko miało też moje nazwisko (może łączone?), zależy mi by przyszła mama mieszkała w miarę niedaleko w Warszawie, chcę mieć kontakt z dzieckiem ile się da i zadośćuczynić mu formułę. Twój wiek jest raczej drugorzędny, chętnie bliżej mojego. Wygląd też jest czwartorzędny. Zależy mi na przyszłej, kochanej, fantastycznej mamie, która będzie w tej sytuacji taką samą bohaterką dla wspólnego dziecka/dzieci jak ja. Mam też rodziców, którzy jako dziadkowie na pewno pomogą i rozpieszczą, mam też pełne zrozumienie i wsparcie mojego partnera.
Nadal Aktualne
Aktualne
Aktualne
ODPOWIEDZ