Szukam kobiety, która chce mieć dzieci do stałego związku

:arrow: np. Warszawa i Radom
wawa85

Szukam kobiety, która chce mieć dzieci do stałego związku

Post autor: wawa85 »

Witam
Postanowiłem, że spróbuję tu znaleźć kobietę do związku i do założenia rodziny. Szukam kobiety, która szuka tego samego, męża i ojca dla przyszłych dzieci. Chciałbym poznać osobę o dobrym sercu, kochającą, rodzinną oraz bezkonfliktową. Osobę z którą można porozmawiać na wiele tematów, otwartą, dbającą o dom i rodzinę. Zależy mi też, aby osoba taka dbała o siebie, była w wieku max. 38 lat, szczupła, ładna i miała jakieś zainteresowania. Nie szukam desperatki. Co tyczy się mnie to jestem kawalerem z czystą kartą bez nałogów. Jestem stabilny finansowo, zaradny oraz odpowiedzialny. Aktualnie mam 40 lat i 192cm wzrostu oraz szczupłą budowę ciała. Jestem też introwertykiem i domatorem, ale nie znaczy to, że nie lubię wyjść na miasto ze znajomymi, wyjechać na wycieczkę czy pójść poćwiczyć na siłowni. Po prostu lubię czas spędzać w domu na moich zainteresowaniach, lubię też jak w domu panuje ład i porządek. Myślę, że jestem sympatyczną osobą i wrażliwą. Należę do osób, która bardzo chciałaby założyć rodzinę i mieć dzieci i wspólnie je wychować, tak więc jeśli zainteresował Ciebie mój tekst i spełniasz moje oczekiwania to z miłą chęcią Cię poznam. Szukam pani tylko z Warszawy i okolic. Proszę w mailu, o krótki opis i załączone zdjęcie.

rd1985@int.pl

Obrazek
ODPOWIEDZ