Ogłoszenie – Dawca nasienia Śląsk.

Pomogłem już jednej parze metodą naturalną.

Decyzja o zostaniu rodzicem jest jedną z najważniejszych w życiu człowieka. Niestety, nie każdej kobiecie czy parze los daje możliwość naturalnego poczęcia dziecka. Z pełnym szacunkiem i zrozumieniem chciałbym zaoferować swoją pomoc tym, którzy marzą o rodzicielstwie, a napotkali trudności na tej drodze.

Jestem zdrowym i szczęśliwym ojcem trójki dzieci, które wychowuję wraz z moją wieloletnią partnerką. Moje dzieci są zdrowe, mądre, muzykalne, piękne i ciekawe świata – co uważam za najlepsze świadectwo jakości genów, jakie mogę przekazać. Zbudowanie szczęśliwej i kochającej rodziny jest największą wartością w moim życiu, dlatego rozumiem, jak ogromnym pragnieniem może być posiadanie dziecka.

Jestem Polakiem. Mam 176 cm wzrostu, piwne oczy, szatyn, o umięśnionej sylwetce (90 kg). Grupa krwi A Rh+. Dbam o zdrowie, kondycję fizyczną i prowadzę aktywny tryb życia. Jestem osobą inteligentną, posiadam wyższe wykształcenie i prowadzę własną działalność, co uczy mnie odpowiedzialności, zaradności i umiejętności podejmowania mądrych decyzji.

Na co dzień cechuje mnie pogoda ducha, kreatywność i otwartość na ludzi. Jestem przedsiębiorczy, ambitny, ale jednocześnie życzliwy i empatyczny. Potrafię słuchać, szanuję innych i cenię sobie uczciwość oraz dyskrecję. Moje pasje to muzyka i taniec – gram na kilku instrumentach, śpiewam, a ruch i rytm to dla mnie naturalna forma wyrażania siebie. Interesuję się również motoryzacją i technologią. Uważam, że pasje i ciekawość świata są cechami, które warto przekazywać kolejnym pokoleniom.

Dodatkowo:

nie palę, nie nadużywam alkoholu, prowadzę zdrowy styl życia,

regularnie dbam o kondycję i sprawność fizyczną,

posiadam stabilną sytuację życiową i rodzinną,

jestem osobą cierpliwą, odpowiedzialną i wyrozumiałą.

Wszystkie te cechy sprawiają, że mogę być godnym zaufania dawcą nasienia dla kobiety lub pary, które pragną powiększyć swoją rodzinę. Do sprawy podchodzę w pełni poważnie i odpowiedzialnie. Rozumiem, że decyzja o wyborze dawcy jest niezwykle trudna, dlatego deklaruję pełną szczerość, dyskrecję oraz możliwość rozmowy i odpowiedzi na pytania.

Jeśli Ty lub Wy poszukujecie osoby, która z szacunkiem i odpowiedzialnością podejdzie do tej roli – zapraszam do kontaktu. Chętnie podzielę się większą ilością informacji i odpowiem na każde pytanie.
Realny dawca. Przyjadę na 100% w umówionym terminie.
Aktualne
Jeszcze aktualne
Aktualne
Oferta nadal aktualna? Proszę o wiadomość (annaf070424@protonmail.com)
Witam, czy Twoja pomoc jest nadal aktualna? Czy metoda kubeczkowa wchodzi w grę? Jesteśmy parą dwóch kobiet chciałybyśmy mieć wspólne dziecko. Jesteśmy z Siemianowic Śląskich. Staramy się już jakiś czas i mimo niepowodzeń nie tracimy nadziei. Partnerka się badała wszystko jest Wporzadku ale mimo to złapanie kompatybilnego dawcy chyba nam nie wychodzi. Aktualnie jesteśmy w czasie owulacji. Nie chciałybyśmy tracić cyklu. Inni dawcy byliby dostępni w następnym cyklu bo teraz były święta i nie bardzo czasowo im pasuje ten termin. Ale się nie poddajemy i szukamy do samego końca. Jeśli miałbyś czas i chęć nam dziś pomóc proszę odezwij się do nas :) pozdrawiamy serdecznie Natalia i Martyna :)
Szukamy dawcy nasienia. Najlepiej jakby mógł dojechać do nas. Okolice Katowic. Metoda kubeczkowa
Witaj czy aktualne?
Witaj czy aktualne?
Aktualne
ODPOWIEDZ