Cześć. Poproszę wiadomość na priv 
Chętnie pomogę
mthamx2@gmail.com
mthamx2@gmail.com
Cześć,
Jeszcze aktualne ?
Jeszcze aktualne ?
Witam, chętnie poznam i pomogę, pozdrawiam
Mogę Wam pomóc . Kontakt poniżej .
Cześć mam na imię Krzysiek i mam 27 lat. Chciałbym zostać ojcem. Mój numer 734141745 (whatsapp)
Cześć,
z tej strony przystojny, 191cm, 25 letni ciemny blondyn o stalowych oczach. Z przyjemnością pomogę w realizacji planów;-)
zielony.mal@gmail.com
z tej strony przystojny, 191cm, 25 letni ciemny blondyn o stalowych oczach. Z przyjemnością pomogę w realizacji planów;-)
zielony.mal@gmail.com
Hej,
Polecam się do zostania dawcą
Mam 25 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 85kg wagi i 177cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Warunek konieczny - Zainteresowana musi być całkowicie zdrowa w przypadku zapłodnienia metodą naturalną .
Działa to w dwie strony

Metoda do wyboru kubeczkowa lub naturalna.
Możemy również spróbować inicjacji nasienia jedynie w trakcie ejakulacji, nie zależy mi na samym seksie.
Jestem również mobilny, moge dojechać. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Mam aktualne (grudzień 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.

Jestem dostępny do kontaktu tutaj, lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Pozdrawiam,
Nikodem
Polecam się do zostania dawcą
Mam 25 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 85kg wagi i 177cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Warunek konieczny - Zainteresowana musi być całkowicie zdrowa w przypadku zapłodnienia metodą naturalną .
Działa to w dwie strony
Metoda do wyboru kubeczkowa lub naturalna.
Możemy również spróbować inicjacji nasienia jedynie w trakcie ejakulacji, nie zależy mi na samym seksie.
Jestem również mobilny, moge dojechać. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Mam aktualne (grudzień 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.

Jestem dostępny do kontaktu tutaj, lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Pozdrawiam,
Nikodem
Warszawa / Kraków / Gdańsk / Wrocław / Szczecin / Cała Polska
29 lat / blond włosy / zielone oczy / 88kg /175cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
29 lat / blond włosy / zielone oczy / 88kg /175cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
-