Poznam kobietę w ciąży

Post autor: damianxy »

Witam
Poznam Panią, która jest w ciąży, w celu stworzenia stałego związku. sam nie mogę mieć dzieci a chciałbym zostać ojcem. Mam wyzsze wykształcenie, 41 lat,180 cm wzrostu, ciemny blondyn. Mam stabilna pracę, mieszkam we wschodniej części woj. mazowieckiego.
Re: Poznam kobietę w ciąży

Post autor: kasia89 »

Część, czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne.

Ja właśnie szukam dawcy nasienia, bo jestem samotną kobietą, bardzo pragnącą mieć dziecko/dzieci. Jestem na etapie dogadywania się z potencjalnymi dawcami nasienia, w przyszłym tygodniu ma pierwsze spotkanie, jak spodoba mi się wizualnie to zdecyduję się na jego wybór. Ja mam 36 lat, mam 163 cm wzrostu, waga 58 kg, mieszkam w powiecie wołomińskim. Mam stabilną pracę na umowę o pracę, swój samochód.

Jeśli też masz taką potrzebę poczucia się przybranym co prawda ojcem, tatą, wychowywania od małego to odezwij się.

Chciałabym by Moje dziecko od dawcy nasienia, miało styczność z potencjalnym ojcem, choć nie byłby jego biologicznym ojcem tylko ojczymem. Nie ukrywam, że dobrze mieć męskie ramię , wspierające. Nie musisz uznawać dziecka, chyba, że chciałbyś jak już by się urodziło, bo tak czujesz, masz taką potrzebę.

Pozdrawiam Katarzyna
Re: Poznam kobietę w ciąży

Post autor: Brodacz92 »

Odezwij się na mtomczak9292@gmail.com
ODPOWIEDZ