Szukam partnera który jak ja chciałby mieć dzieci i założyć rodzinę. Nie interesuje mnie zapładnianie metoda kubeczkowa. Jestem kobietą plus size, uwielbiam spacerować, zwiedzać ale nie pogardzę wieczorem w domu z dobrą książką. Mam psiaka który jest ważną częścią mojego życia. Mam 28 lat. Jestem kosztorysantem.
Szukam partnera/ojca
Szukam partnera/ojca
Witam witam,
Szukam partnera który jak ja chciałby mieć dzieci i założyć rodzinę. Nie interesuje mnie zapładnianie metoda kubeczkowa. Jestem kobietą plus size, uwielbiam spacerować, zwiedzać ale nie pogardzę wieczorem w domu z dobrą książką. Mam psiaka który jest ważną częścią mojego życia. Mam 28 lat. Jestem kosztorysantem.
Hej możemy się poznać
Hej możemy się poznać
Na pisz gmail Konradrak14@gmail.com bedzie łatwiej
Na pisz gmail Konradrak14@gmail.com. będzie łatwiej
Re: Szukam partnera/ojca
Chętnie pomogę zostać mamą. Jestem zdrowy fizycznie i psychicznie. Nie mam obciążeń genetycznych. Szatyn z włosami, szare oczy, 178 cm, 75 kg. Wyzsze wykształcenie. Mieszkam w Krakowie. Jestem osobą spokojną i ugodową. Prosze o kontakt bronoci@gmail.com
-
chce potomka
Poznajmy się bliżej
mthamx2@gmail.com
mthamx2@gmail.com
-
namietnykochanek
Witaj chciałbym poznać fajna miła sympatyczna kobietę szukam miłości przyjaźni związku kawaler bez nałogów poznajmy się Michał
Chętnie pomogę zostać mamą i założę rodzinę. Jestem zdrowy fizycznie i psychicznie. Nie mam obciążeń genetycznych. Szatyn z włosami, szare oczy, 178 cm, 75 kg. Wyzsze wykształcenie. Posiadam mieszkanie i dom. Mieszkam w Krakowie. Jestem osobą spokojną i ugodową. Prosze o kontakt bronoci@gmail.com
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2026, 13:17 - śr przez Bronid, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 42 lata,183 cm,nie mam nałogów.Mam piękny dom,dobrą pracę i sporo zaoszczędzone na kacie.Pragne zostać tatą.Jeśli jesteś zainteresowana moją osobą to napisz na numer telefonu 609742627.Pozdrawiam
Szukam żony
-