Szukam dawcy
-
PierwszyRaz
Re: Szukam dawcy
Chętnie pomogę. Zdrowy, skuteczność 3/3, zapraszam. Dyskretnie i anonimowo z poszanowaniem Twoich potrzeb i oczekiwań.
Cześć chętnie pomogę proszę o kontakt
Facet2244@interia.pl
Facet2244@interia.pl
Chętnie pomogę zostać mamą. Jestem zdrowy fizycznie i psychicznie. Nie mam obciążeń genetycznych. Szatyn z włosami, szare oczy, 178 cm, 75 kg. Wyzsze wykształcenie. . Jestem osobą spokojną i ugodową. Prosze o kontakt bronoci@gmail.com
Wysoki niebieskooki brunet
andrekot29@gmail.com
andrekot29@gmail.com
Witam chętnie zostanę dawca ja 32 lat wysoki czarne włosy db zbudowany bez chorób zostanę dawca więcej informacji na mail janjakowczuk74@o2.pl
hej aktualne ? mam 20 lat mogę pomóc jeżeli jeszcze aktualne 
-
namietnykochanek
Witaj chciałbym poznać fajna miła sympatyczna kobietę, szukam miłości, przyjaźni, Chętnie Cię Poznań spotkań się by Ci pomóc. Miły sympatyczny kawaler bez nałogów, lubię kino podróże góry. Poznajmy się. Michał
-
Michał ogier
- Kontakt:
-
Michał ogier
- Kontakt:
Cześć,
Jestem zainteresowany, aby Tobie pomoc. Jeśli ogłoszenie jest dalej aktualne, to zapraszam do kontaktu i omówimy szczegóły.
Parę słów o mnie:
Mam 37 lat. 176 cm/68 kg. Posiadam własną firmę. Skończyłem 2 fakultety na uniwersytecie, na którym również obecnie dodatkowo pracuję, jako wykładowca international business. Na studiach dorabiałem, jako fotomodel. Od zawsze przykładałem uwagę do tego, aby dbać zarówno o umysł, jak i ciało. Ponad 15 lat trenuje salsę (jestem instruktorem), mam tez czarny pas w taekwondo. Oczywiście, mogę dostarczyć wszelkie badania oraz zdjęcie przed zapłodnieniem.
Pozdrawiam,
Filip
Jestem zainteresowany, aby Tobie pomoc. Jeśli ogłoszenie jest dalej aktualne, to zapraszam do kontaktu i omówimy szczegóły.
Parę słów o mnie:
Mam 37 lat. 176 cm/68 kg. Posiadam własną firmę. Skończyłem 2 fakultety na uniwersytecie, na którym również obecnie dodatkowo pracuję, jako wykładowca international business. Na studiach dorabiałem, jako fotomodel. Od zawsze przykładałem uwagę do tego, aby dbać zarówno o umysł, jak i ciało. Ponad 15 lat trenuje salsę (jestem instruktorem), mam tez czarny pas w taekwondo. Oczywiście, mogę dostarczyć wszelkie badania oraz zdjęcie przed zapłodnieniem.
Pozdrawiam,
Filip
-