Cześć! Jestem 36-latką z Krakowa, która pragnie mieć dziecko. Jeśli chciałbyś mi pomóc z zajściem w ciążę, ewentualnie razem wychować dziecko, napisz mi wiadomość.
Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 42 lata,nie mam nałogów.Mam piękny dom,dobrą pracę i spore oszczędności.Chcialbym zostać tatą i wspólnie wychowywać dziecko.Jesli jesteś zainteresowana moją osobą to napisz do mnie na numer telefonu 609742627.Pozdrawiam
Szukam żony
Cześć,
Mam na imię Krzysztof. Mieszkam w Krakowie. Chciałbym zostać ojcem i pomóc w wychowaniu dziecka. Mam doktorat, pracę, dom i mieszkanie. Jestem zdrowy i nie mam obciążeń genetycznych. Szatyn, z włosami, normalna figura, wzrost 178 cm. Nie mam nałogów. Chętnie Cię poznam i pomogę. Prosze o wiadomość na.adres: bronoci@gmail.com.
Pozdrawiam,
Mam na imię Krzysztof. Mieszkam w Krakowie. Chciałbym zostać ojcem i pomóc w wychowaniu dziecka. Mam doktorat, pracę, dom i mieszkanie. Jestem zdrowy i nie mam obciążeń genetycznych. Szatyn, z włosami, normalna figura, wzrost 178 cm. Nie mam nałogów. Chętnie Cię poznam i pomogę. Prosze o wiadomość na.adres: bronoci@gmail.com.
Pozdrawiam,
Witam,
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 38, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 38, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Hej jestem Przemek mam 27lat maże o dziecku ale nie wychodzi mi w związkach dla tego tu jestem jak chcesz to napisz mi bo pragnę cię poznać bliżej
muj mejl bielickiprzemek44@gmail.com
Znalazłaś już ojca dla dziecka? Chętnie pomogę. bronoci@gmail.com
Witam jestem zainteresowany więcej na priv
Cześć, mam na imię Wojtek mam 40 lat jestem zainteresowany twoją propozycją jeśli chcesz pogadać to odpisz
-