Warszawa, pomogę

:arrow: Dawcy życia z woj. mazowieckiego
Regulamin forum
Można ogłosić się tylko w 1. województwie lub dziale ogólnym.
Will

Warszawa, pomogę

Post autor: Will »

Cześć,
Jestem 40 letnim mężczyzną o podobno klasycznej męskiej urodzie, często słyszę, że jestem przystojny. Oczy niebieskie (ciemne), włosy ciemny brąz.
186cm wzrostu, 85kg, wysportowany. Nienaganny stan zdrowia (regularnie się badam, a wszystkie wyniki są w środku normy). Żadnych chorób, szpitali. Również moi rodzice oraz rodzeństwo i ich dzieci nie mają żadnych chorób.
Dziadkowie dożyli 90 lat w pełnym zdrowiu.
Wykształcenie wyższe (techniczne - bez detali tutaj ponieważ to bardzo niszowy kierunek oraz 2 fakultet - ekonomiczny).
Pracuję w korporacjach pomiędzy IT a biznesem.
Jako dziecko byłem bardzo dobry z przedmiotów ścisłych, ale można powiedzieć, że nauka właściwie wszystkiego przychodziłą mi sama i łątwo.
Byłem bardzo wysportowanym i aktywnym dzieckiem (pomimo zaleceń, rodzice nie pozwolili mi iść do szkoły sportowej).
Mam 6 letnie dziecko, zdrowe, prawidłowo się rozwija.
Zawsze myślałem, że powinno mieć rodzeństwo ale żona długo zwlekała, aż stwierdziła że nie chce mieć kolejnego dziecka i nie ma takiej opcji aby zmieniła zdanie.
Pomogę kobiecie/parze w posiadaniu własnego potomka, bezinteresownie.
Jedyny warunek z mojej to dobry stan zdrowia matki - bez poważnych chorób przewlekłych, obciążeń genetycznych.
Testowy_1413@proton.me
ODPOWIEDZ