Jeśli szukacie odpowiedzialnego, zdrowego i zdecydowanego dawcy nasienia, chętnie pomogę Wam (parom, związkom jednopłciowym) lub Paniom samodzielnie idącym przez życie w realizacji marzenia o powiększeniu rodziny.
Kim jestem?
Zdrowie na 100%: Regularnie się badam (aktualne wyniki do wglądu), dbam o formę, nie mam obciążeń genetycznych ani nałogów, nasienie najwyższej jakości, mam 32 lata, grupa krwi 0Rhd+
Wykształcenie i pasje: wyższe wykształcenie techniczne, podróże, sport, ruch na świeżym powietrzu, dobra książka.
Wygląd: 182 cm wzrostu, niebieskie oczy, blondyn, normalna budowa ciała (podobno przystojny
Co oferuję?
Pełną dyskrecję i szacunek: Rozumiem, jak ważna i intymna to decyzja. Gwarantuję pełne wsparcie w procesie poczęcia i brak ingerencji w przyszłe życie dziecka.
Bezpieczeństwo metod: Preferuję metodę domową (kubeczek/strzykawka), (ewentualnie metoda naturalna do indywidualnego przemyślenia), pełen komfort i zero presji.
Moim celem jest wyłącznie bezinteresowna pomoc w zostaniu Mamą/Rodzicami.
Napisz do mnie śmiało – porozmawiajmy i sprawdźmy, czy nadajemy na tych samych falach. Wspólnie możemy zrobić coś pięknego!
kontakt:
zapowiedzcudu@gmail.com